Hygienisk transportkasse til Elegance glas        Tallerkner leveres i plastkasser med
Kassen leveres med låg.                                 plastposer, som sikrer rene tallerkner.
                                                                    De er lette at tage ud og pakke igen
                                                                    hvis kassen sættes på højkant.
LEJEBETINGELSER:

Ansvar. Kunden har ansvar for enhver skade, der påføres det lejede, når det befinder sig hos kunden. Eventuelt bortkomne eller beskadigede varer erstattes af kunden. Udlejer er ikke ansvarlig for personskade eller skade forvoldt af det lejede.


 

Afbestilling. Ordren er bindende fra den dag bestillingen er afgivet. Ved annullering af lejeaftale senere end 14 dage før levering, betales fuld leje. Ved annullering af partytelte dog inden 30 dage før levering. Reduktion i ordren kan ske indtil 8 dage før levering, i april til august dog 14 dage før levering.


 

Betaling. Betaling kan ske via bank, mobilepay eller kontant i vores butik og skal ske senest 8 dage før levering/afhentning. I april til august dog 14 dage før levering/udlevering.


 

Lejeperiode. Hvis ikke andet er aftalt, betragtes det lejede som udlejet i hele perioden, det beror hos kunden. Hvis udlejer ikke modtager det lejede materiale retur rettidigt, kan ekstra leje opkræves. Almindelig lejeperiode er 3 dage (weekend fredag til mandag).


 

Opbevaring. Det lejede skal opbevares indendørs, med mindre det i aftalen er lejet specielt til udendørs brug.


 

Reklamation. Hvis kunden ikke inden brugen har gjort udlejer opmærksom på fejl og mangler, betragtes udstyret at være modtaget i fejlfri stand. Senere reklamationer modtages ikke. Er vi ikke ved telefonen, kan der lægges besked på vores automatiske telefonsvarer.


 

Rengøring. Det lejede leveres rengjort. Hvis ikke andet er aftalt skal det lejede returneres i rengjort stand og så vidt muligt være pakket i tilsvarende kasser, som de er leveret i. Dårlig rengjort materiel efterfaktureres til samme pris som lejeprisen. Undlad venligst brug af tegnestifter, tape og lignende på borde og stole.


 

Telte. Prisen er baseret på at vi opsætter og nedtager. Teltet kan stå frit — også på asfalt. Det forudsættes, at underlaget er jævnt. Ved leje af telte betales kr. 1500,00 i depositum. Det indbetalte depositum returneres ikke ved afbestilling.


 

Transport. Transport prisen er baseret på rationel fællestransport, hvilket vil sige at vi ikke kan give et præcist tidspunkt for levering og afhentning. For levering og afhentning beregnes et kørselstillæg, som er gældende til den nærmeste afsætningsmulighed (overdækket) inden for en afstand af maksimum 10 m. Ønsker kunden selv at hente det lejede, skal det ske i lukket bil og stole skal kunne transporteres stående og skal kunne fastgøres.​

Navigation:  Lejebetingelser
Til forside
Print
Tlf. 4613 9168

E-mail: info@festcenter.dk

Køge Bugt Festcenter Aps -  Fløjterupvej 12  -  4030 Tune

Tlf. 4613 9168  -  E-mail: info@festcenter.dk CVR: 32284701