Lejebetingelser

 

Hygienisk transportkasse til Elegance glas        Tallerkner leveres i plastkasser med
Kassen leveres med låg.                                 plastposer, som sikrer rene tallerkner.
                                                                    De er lette at tage ud og pakke igen
                                                                    hvis kassen sættes på højkant.
LEJEBETINGELSER:
Ansvar. Kunden har ansvar for enhver skade, der påføres det lejede, når det befinder sig hos kunden. Eventuelt bortkomne eller beskadigede varer erstattes af kunden. Udlejer er ikke ansvarlig for personskade eller skade forvoldt af det lejede.
Afbestilling. Ordren betragtes som bindende 8 dage efter ordrebekræftelse. Ændringer senest 14 dage før levering. I perioden op til St. Bededag og Kr. Himmelfartsdag dog senest 3 uger før. Ved annullering af ordren senere end 21 dage før levering betales halv leje. Ved telte dog inden 30 dage før levering. Se også under telte.
Betaling. Netto kontant ved modtagelsen, eller via netbank, således at beløbet står på vores konto senest 2 dage før levering, hvis ikke andet er aftalt.
Fremleje er ikke tilladt!
Lejeperiode. Priserne er gældende for en gangs brug. Flere gange aftales individuelt.
Opbevaring. Det lejede skal opbevares indendørs, med mindre det i aftalen er lejet specielt til udendørs brug.
Reklamation. Hvis kunden ikke inden brugen har gjort udlejer opmærksom på fejl og mangler, betragtes udstyret at være modtaget i fejlfri stand. Senere reklamationer modtages ikke. Er vi ikke ved telefonen, kan der lægges besked på vores automatiske telefonsvarer.
Rengøring. Det lejede leveres rengjort. Hvis ikke andet er aftalt skal det lejede returneres i rengjort stand og så vidt muligt være pakket i tilsvarende kasser, som de er leveret i. Dårlig rengjort materiel efterfaktureres til samme pris som lejeprisen. Undlad venligst brug af tegnestifter, tape og lignende på borde og stole.
Telte. Prisen er baseret op at vi opsætter og nedtager. Teltet kan stå frit — også på asfalt — uden brug af pløkker og barduner. Det forudsættes, at underlaget er jævnt. Ved leje af telte betales kr. 1500,00 i depositum inden 8 dage efter bestilling, da denne ellers annulleres. Det indbetalte depositum returneres ikke ved afbestilling.
Transport. Transport prisen er baseret på rationel fællestransport, hvilket vil sige at vi ikke kan give et præcist tidspunkt for levering og afhentning. For levering og afhentning beregnes et kørselstillæg, som er gældende til den nærmeste afsætningsmulighed (overdækket) inden for en afstand af maksimum 10 m. Ønsker kunden selv at hente det lejede, skal det ske i lukket bil og stole skal kunne transporteres stående og skal kunne fastgøres.
Navigation:  Lejebetingelser
Til forside
Print
Tlf. 4613 9168

E-mail: info@festcenter.dk

Køge Bugt Festcenter Aps -  Fløjterupvej 12  -  4030 Tune

Tlf. 4613 9168  -  E-mail: info@festcenter.dk CVR: 32284701